Közélet

Bayer Zsolt tényleg elkövette azt, amivel a kormánysajtó egy diáklányt vádolt meg

Megbukott a gimiben, mentségére legyen mondva, hogy oroszból.

Én harmadikban sajnos buktam oroszból, nem ellenállásból, hanem mert utáltam, és el se mentem a pótvizsgára

nyilatkozta négy éve a 24.hu-nak Bayer Zsolt publicista. Mindez azért érdekes, mert a fideszes médiabirodalom most nagy erőkkel szállt rá egy 18 éves gimnazista lányra, Nagy Blankára, akinek az a bűne, hogy decemberben egy kecskeméti tüntetésen azt üzente felszólalásában Áder Jánosnak és a fideszes képviselőknek, hogy basszák arcon magukat. Nem csak ezt mondta egyébként, a beszédben fertőző járványnak becézte a Fideszt, és azt is szóvá tette, hogy az embereket szerinte kilenc éve hülyének nézik.

Úgy tűnik, a beszéd nagyon szíven találta a kormányoldalt, ugyanis előbb épp az 55 éves Bayer érezte szükségét, hogy egy 18 éves gimnazistáról az Echo TV-n futó műsorában „szerencsétlen, nyomorult, rohadt kis proliként” nyilatkozzon, majd az Ómolnár Miklós-féle Ripost meglehetősen kínos szexista fröcsögéssel körítve (még mindig egy 18 éves gimnazistáról van szó) állította, hogy a „mocskos szájú” diáklány több tantárgyból bukásra áll, és annyit lógott, hogy a kicsapás szélén áll. Nagy Blanka a 24.hu-nak is megerősítette, hogy mindez hazugság, ezért jogi lépéseket tesz. (Fotó: MTI / Balogh Zoltán)

Bayer Zsolt (Bayer Zsolt)
Bayer Zsolt: Nem gyűlölni nehéz
Hanem az, hogy az ember hurcolássza magával a gyűlöleteit. Vallomásos nagyinterjú a Fidesz főpublicistájával, az ötös számú párttagköny tulajdonosával.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik