Közélet

Visszaszólt Bayernek a 18 éves lány, akit szerencsétlen, nyomorult, ócska, rohadt, kis prolinak nevezett

A hvg.hu-nak kommentálta Bayer Zsolt személyével kapcsolatos obszcén kirohanását Nagy Blanka. A 18 éves tanuló a kecskeméti túlóratörvény elleni tüntetésen a kormányt és Áder Jánost kemény szavakkal illette, többek között azt mondta:

Egy undorító, alattomos, ocsmány és fertőző járvány járja az országot. Ez nem a pestis, nem az ebola, nem a kergemarhakór, pedig kicsit hasonlít rá. Ezt a járványt úgy becézzük, hogy Fidesz.

Bayer Zsolt az Echo TV hétfő esti műsorában így nyilatkozott a 18 éves lányról:

No, hát akkor, kedves Blanka! Az a helyzet, hogy te nem hős vagy, hanem egy szerencsétlen, nyomorult, ócska, kis proli. És hogyha így folytatod, akkor belőled nem hős lesz, hanem maradsz egy szerencsétlen, nyomorult, rohadt, kis proli.

A kiskunhalasi lánytól a hvg.hu kérdezte meg, hogy mit üzen Bayer Zsoltnak. Szavai szerint:

Nézzen tükörbe, és hallgassa végig a megszólalásait, amiben káromkodik, és úgy próbáljon ítélkezni meg felette, hogy ő is ezt csinálja.

A Békemenet-szevező Bayer Zsoltnak nem ez az első vulgáris kirohanása. Egy újabb Békemenet tervét nemrégiben a következő szavakkal harangozta be:

Azt hiszem, kezd elég lenni ezekből. Az őrjöngő, felakasztással fenyegető, törő-zúzó szar lumpenprolikból, meg az ennek örvendező médiagecikből, soros-csicskákból, mama kedvenceiből, fröccsöntött forradalmárokból.

Juhász Pétertől, az Együtt politikusától pedig azt kérdezte blogján, hogy

Juhász, nincs kedved szopni?

Kiemelt kép: MTI / Borbás Mátyás

Ajánlott videó

Olvasói sztorik