Közélet

Kivizsgálják a csengeri örökösnő elmeállapotát is

Ügyvédjének továbbra is lennének kérdései Kósa Lajoshoz.

Igazságügyi orvosszakértő vizsgálja meg az előzetesben lévő, csengeri örökösként ismert Sz. Gáborné egészségi állapotát – tudta meg a Zoom.hu az asszony ügyvédjétől. Helmeczy László azt mondta, a jövő héten védence fizikai és lelki állapotát is felmérik, vagyis elmeorvos is megvizsgálja.

Az igazságügyi szakértői vizsgálatot a Nemzeti Nyomozó Iroda előterjesztésére rendelték el. Az ügyvéd szerint a több mint két hónapja előzetesben lévő, a börtönkórházat többször is megjárt asszony nagyon sovány, legfeljebb 40-50 kiló.

Sz. Gáborné újabb vallomást nem tett. A legutóbbiban azt állította, hogy Kósa Lajos fideszes politikus, aki szerint a nő őt is becsapta, is kiutazott vele Svájcba intézni a hagyatékot. Ezért azt kérte – amit ügyvédje is indítványozott -, hogy tanúként hallgassák meg a politikust.

Az ügyvéd szerint neki is lenne néhány kérdése Kósához, például az is, ha szerinte nem volt hagyaték, miért kötött az asszonnyal különböző megállapodásokat, szerződéseket?

Csengeri örökösnő: Kósa Lajos csalónak nevezett, pedig barátok voltunk
"Az ügyemben az elérhető okiratok ismerete mellett az egyébként közgazdász végzettségű Kósa Lajos is eljárt kül- és belföldön, mert őt is meggyőzték az örökségről rendelkezésre álló dokumentumok."
Kósa Lajos mégsem jelentette fel a csengeri örökösnőt
Mindenkinek alkotmányos joga hülyének lenni - idézi Helmeczy László ügyvéd Simicska Lajost.

 

Kiemelt kép: police.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik