Közélet

Dömsödi Gábor bejelentkezett a munkaügyi hivatalba

Azt mondta, vissza fogja szerezni Pásztót.

Dömsödi Gábor újra indulni fog a pásztói polgármesterségért – erről az ATV műsorában beszélt a volt tévés, aki alig több, mint száz szavazattal maradt alul a vasárnapi időközin a Fidesz jelöltjével szemben. Azt is mondta, néhány napja még nem így gondolta, mert azt érezte, belerokkan a dologba, de fontosabbnak tartja, hogy az ország rokkan bele a rendszerbe.

A volt polgármester szerint fizetett fideszes aktivistahálózat lepte el a várost, és folyamatosan mocskolta őt. „Tankokkal és nehéztüzérséggel álltam szembe egy bugylibicskával” – jelentette ki, hozzátéve, hogy korábban az LMP-s Schmuck Erzsébet pártja támogatásáról biztosította, de ebből nem lett semmi.

Elárulta, hogy hétfő óta munkanélküli, ezért bejelentkezett a munkaügyi hivatalba, három hónapig 160 ezer forintos segélyt fog kapni. A polgármesterségére büszke, szerinte sikerült európai, fejlődő pályára állítani a települést, 70 százalékkal nőtt az adóbevétel. Azt mondta, nem fogja hagyni, hogy utódja levigye Pásztót erről a pályáról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik