Közélet

Összesimicskázta a Fidesz, feljelentést tesz a vásárhelyi polgármesterjelölt

Azt feszegetik, hogy honnan vannak az óriásplakátjai.

Időközi polgármester-választás lesz Hódmezővásárhelyen, az ellenzéki pártok által támogatott Márki-Zay Péter óriásplakátokkal kampányol. Ez elég volt a Fidesznek ahhoz, hogy kiadjon egy közleményt arról, hogy Márki-Zay „Simicska Lajos lekötelezettje lett”, hiszen „minden eddigi nyilatkozata ellenére nem csak vásárhelyi magánszemélyek támogatását fogadja el”.

Márki-Zay erre a Facebookon reagált, közölve: az a Fidesz-KDNP vádolja őt az általa személyesen nem is ismert Simicska Lajos támogatásával, akik legalább 25 éven át valóban lekötelezettjei voltak az oligarchának.

Lázár János ismét elárult valakit, akinek korábban lelkesen kereste kegyeit

– így a közlemény, amely arra is kitér, hogy az ellenzéki polgármester-jelölt magánemberek adományaiból, szerződéssel, számlával igazoltan vásárolt reklámfelületeket a Publimonttól, miután minden más cég elutasította megkeresését.

Ha Orbán 2014-ben nem veszett volna össze addigi legjobb barátjával, rendszere már nyomokban sem tartalmazna sajtószabadságot. Ez a maradék sajtószabadság láthatóan zavarja a Fidesz-KDNP vásárhelyi vezetőit, nem hiába utasítanak el minden élő vitát, nem véletlenül nem kapok megszólalási lehetőséget a helyi tévében, rádióban

– írta Márki-Zay, hozzátéve, hogy feljelentést fog tenni a fideszes rágalmazások miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik