Közélet

Retteg életveszélyes fiától egy nő, de senki nem tesz semmit

Halálosan fél a gyermekétől, emiatt bujkál előle egy nő, aki az RTL Klub Híradójának beszélt a nehézségekről.

Mint fogalmazott, fia napi szinten rátör a munkahelyén, az otthonához viszont már nem tud menni, mert nyáron elköltöztek, miután rendszeresen rájuk rúgta az ajtót, betörte a kocsijuk szélvédőjét és életveszélyesen fenyegette őket minden nap.

A nő szerint gyereke már kiskorában is kezelhetetlen volt, szakemberről szakemberre jártak, de hiába: fia ma már súlyos szenvedélybeteg.

Szedték össze a mentők az utcáról, mert bukfencezett a villamossíneken, képes volt elmenni háromszáz kilométerre, alsógatyára vetkőzni, mindenét szétdobálni, másnak a házát gyújtogatni

– fogalmazott.

A pszichiátria és a rendőrség egymásra tologatja az ügyet. A rendőrségen azt mondják, hogy pszichiátriai beteg, ha viszont a pszichiátriára beviszik, leszedálják és három nap múlva kiengedik, mert nem tudnak vele mit kezdeni.

Miután a nagyapja meghalt, a fiú elzavarta a saját nagymamáját és beköltözött az otthonukba. A férfi két hónap alatt tönkretette a lakást, a lakóközösség szabályosan fél tőle.

Most egy gondnokság alá vételhez való kérelmet adtak be a bírósághoz, amire nyolc hónapja várnak, de nem történik semmi. A csatornának egy hasonló ügyekkel foglalkozó szakember azt mondta, hogy ez nem meglepő, mert egyszerűen túl van terhelve a bíróság.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik