Közélet csatatér

Megvan Rogán utódja

Semjén kikotyogta. Direkt.

Végre kiderült, ki lesz Rogán Antal utódja a Belvárosban, az országgyűlési választáson, egyéniben.

Sokáig úgy hírlett, hogy Puskás András, az ötker volt kereszténydemokrata alpolgármestere, majd 2014-től Exim bankos vezérigazgató-helyettes lesz a befutó. Ám ma a KDNP országos választmányát Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes bejelentette, hogy végül a szintén kereszténydemokrata Hollik István mellett döntöttek.

Hollik István

Semjén Zsolt szólt arról is, hogy pártja képviselő-jelöltje lesz Süli János, a paksi beruházásért felelős tárca nélküli miniszter is.

A háerügyek után a kormányfő-helyettese uniózott is, szerinte “Brüsszel kettős bűne miatt” veszélyben a keresztény civilizáció, „az egyházellenesség, családellenesség és nemzetellenesség tudatosan rombolja a keresztény értékeket”.Semjén bűnként azonosította a migráció úgymond megszervezését, inkorrektnek nevezve a helyzetet a bevándorlást elutasítókkal és magukkal a migránsokkal szemben is.

Az ismeretlen fideszes is nyerne Juhász Péter és Fekete-Győr körzetében
Budapest belvárosában simán vezet a kormánypárt. De ha csak egy ellenzéki jelölt indulna, egészen más lenne a helyzet.

Csatatér projektünk belvárosi dolgozatában egy hete Kerner kolléga (vállát a Republikon vonatkozó kutatásának vetve), még a konkrét név ismerete nélkül hosszan elemezte e választókerületet, s arra jutott: hogy viszi a Fidesz a mandátumot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik