Közélet
Mezõkövesd, 2016. június 5.
Tállai András, a Mezõkövesd Zsóry FC elnöke, a Nemzetgazdasági Minisztérium parlamenti és adóügyekért felelõs államtitkára beszédet mond a labdarúgó Merkantil Bank NB II, 30. (utolsó) fordulójában játszott Mezõkövesd - Dunaújváros mérkõzés után tartott ünnepségen Mezõkövesden 2016. június 5-én. A hazai csapat 4-0-ra legyõzte a Dunaújvárost, így feljutott az élvonalba.
MTI Fotó: Vajda János

Tállai miatt sorra kapják a nyílt leveleket a „Fideszes Elvtársak”

Farkas György
Farkas György

újságíró. 2017. 11. 15. 14:09

Most a Hajdú-Bihar megyei országgyűlési képviselőknek írt az MSZP megyei szervezete.

A Hajdú-Bihar megyei szocialisták nyílt levelük

Fideszes Elvtársak!

megszólítását azzal indokolják, hogy Tállai András államtitkár és NAV-elnök akciója számukra a múltat idézi. A saját választókerületében elintézett olcsóbb benzin ellentmond a piacgazdaságnak,

de úgy látszik a Nemzeti Együttműködés Rendszere új, visszafejlődő szakaszába lépett. Valószínűleg, mint egykor a Kádár-korszakban a városi párttitkárok, úgy emelte fel a telefont, a pártot a maga szellemi nívójával megtestesítő országos Elvtárs.

A Hajdú-Bihar megyei szocialisták szerint ugyanakkor új perspektíva nyílt meg, amikor kormányfő gratulált Tállainak és azt mondta, mindenki intézze el választókörzetében, hogy olcsóbb legyen a benzin.

A tegnapi napon számtalan, a megyében élő ember kereste meg a helyi szocialistákat, kérve tolmácsolják, hogy felénk is nagy a szegénység, drága a benzin!

Budapest, 2017. november 2.
Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium parlamenti államtitkára, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) vezetõje felszólal a társasági adóról és az osztalékadóról szóló törvény módosításáról szóló javaslat vitájában az Országgyûlés plenáris ülésén 2017. november 2-án.
MTI Fotó: Kovács Attila
Tállai: A világhírű matyó kultúrával kéne foglalkozni, nem a benzinár csökkentésével
Elmondta, semmi nem indokolja, hogy az ország legmagasabb üzemanyagárát fizessék éppen Mezőkövesd és térségében.

Az MSZP szerint itt az alkalom, hogy a Fidesz helyi potentátjai eljárjanak választóik érdekében.

Vegyék fel a K-telefont, üssék be a MOL elnökének a számát, s érjék el, hogy a megye valamennyi MOL kútjánál érzékelhetően csökkenjen az üzemanyag ára! Amit egy “egyszerű” államtitkár képes volt elintézni, kizárt, hogy Kósa Lajos miniszter, Tasó László kistelepülések fejlesztéséért felelős államtitkár, Pósán László, a Fidesz megyei nagyot mondó embere, és a többi eddig igen rejtve munkálkodó képviselő ne tudna elintézni.

Közeledik a karácsony, a szeretet ünnepe. Kérjük a Fidesz megyei országgyűlési képviselőit, a benzin árának a csökkentésével kedveskedjenek az itt élőknek. Fogadják meg, amit főnökük mondott: INTÉZZÉK EL!

Korábban Páva Zoltán, Komló volt szocialista polgármestere, egykori baranyai országgyűlési képviselő írt nyílt levelet a kultúráért felelős államtitkárhoz.

Pécs, 2016. január 15.
Hoppál Péter kultúráért felelõs államtitkár beszél a Magyarország 2023 - Európa kulturális fõvárosa pályázatról tartott sajtótájékoztatón a pécsi Zsolnay Kulturális Negyedben 2016. január 15-én.
MTI Fotó: Sóki Tamás
Drágul a benzin - Hoppál nyílt levelet kapott
Ha már egyszer Tállai András a példakép, akkor ő is vitesse le a komlói Mol-kútnál az árakat.

Kiemelt fotó: MTI/Vajda János

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

A Piramis gameshow díszlete

Újabb furcsaság a TV2-n A Piramisban

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.