Közélet

Schilling Árpád: Tisztelet a bátraknak!

Így reagált arra, hogy felesége megnevezte zaklatóját.

A rendező közösségi oldalán megosztotta Sárosdi Lilla videoüzenetét, amelyben a színésznő azt mondta, hogy a Vígszínház volt igazgatója, jelenlegi főrendezője zaklatta 20 éve. Marton László ezt rágalomnak nevezte.

Schilling Árpád előzőleg tudatta, hogy mennyire lenézi Kovács Gábor producert, és miért büszke a feleségére. Szerinte Kovács

éppen annak a rendszernek a haszonélvezője, amely egymás után termeli ki a hatalommal való visszaélést. Ő büszke magára, mert tökös férfinak tartja magát, akinek határozott véleménye van. Csakhogy pont ez a hozzáállás az oka annak, hogy nők tömegei nem mernek előállni a szörnyebbnél szörnyebb történeteikkel. Mert szégyenkeznek, hogy “kurvának” fogják tartani őket!

Gábor, a siker nem minden! Boldog lehetsz, ha filmjeidet eljuttatod a világ legrangosabb filmfesztiváljaira, de emberként nulla vagy.

Schilling azt írta, hogy ő nem erőből szerezte meg a feleségét, akinek a szörnyű történetével neki is együtt kell élnie.

Mondhatnám én is neki, ha annyi eszem és szívem volna, mint Neked, hogy “miért nem pusziltad meg a bácsi farkát, sokkal sikeresebb lettél volna”, de nem mondom, mert ha ilyet mondanék, ott helyben megnyílna a föld és elsüllyednék. Te nem süllyedsz el! Te még sok szép sikert fogsz szállítani a magyar közönségnek.

Ő ezeket a filmeket már biztosan nem nézi meg, mert mindennek van határa, és a producer azt átlépte.

#MeToo - így ússzák meg a magyar szexragadozók
Az MTA kutatója szerint sokszor a rendőrségen beszélik le az áldozatokat arról, hogy feljelentést tegyenek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik