Szórakozás

Az Üvegtigris producere szerint a szexuális zaklatás nem fekete-fehér ügy

A 62 éves magyar producer, Kovács Gábor – ahogyan ő fogalmaz: sajátos stílusában – is kifejtette a véleményét a Harvey Weinstein kapcsán hazánkban is kirobbanó botrány okán. A filmes szakember úgy véli, hogy a magyarországi helyzetet egyébként sem lehet összehasonlítani Amerikával – hiszen itthon nincs olyan nagy befolyása a producereknek -, de a tengerentúlon sem olyan egyértelmű a helyzet, mint ahogyan bizonyos színésznők kitálaltak.

Továbbgondolva az ügyet, a produceri ‘szereposztó dívány’ amerikában valószínűleg hatékonyabb, szemben a mi rendező centrikus világunkkal. Weinstein 80% biztonsággal hozta létre a minőségi és meghatározó filmjeit, a legtehetségesebb és ebből következően öntörvényű rendezőkkel (Scorsese, Haynes, Frank Miller, Tarantino, Lee Daniels, Minghella stb). De kizárt, hogy olyanok szerepeljenek, akiket ők nem, csak a producer akart!!!

– kezdte közösségi oldalán Kovács, aki szerint mindkét (??) oldal hibás.

Persze ettől még nyilván megtörténtek a szörnyűségek, de a Paltrow könnyes szemmel köszönte meg Harveynak a női Oscarját, és utána több filmjében szerepelt, Kate Winslet meg ugyanezen díj átvételekor nem volt hajlandó kiejteni a nevét! Az alkotói zsenialitás és extrémitás is magában foglalhat szokatlan megnyilvánulásokat, aminek nyilván kell, hogy legyen határa mindkét oldalról!!

Mindezek után, a magyar producer még viccet is csinált a szexuális jellegű visszaélésekből és azzal “jópofáskodott”, hogy hogyan indult a kapcsolata a feleségével.

Én pl erőből szedtem fel a Pataki Ágit (érthetetlen okból nem nagyon tetszettem neki) és azóta is tök jól alakul. Szóval ingoványos, nem fekete-fehér ügyek ezek.


Kiemelt kép:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik