Közélet

Aki nem sorol be Botka mögé, lehúzzák az MSZP választási listájáról

Az MSZP elnöke az InfoRádió Aréna c. műsorában járt, este kerül majd adásba, de Facebookon élőben lehetett nézni a felvételt. Azt mondta, aki el tudja fogadni Botka személyét miniszterelnök-jelöltként, azzal mennek tovább, aki nem, az gondolja át a helyzetét, nem tudnak vele tovább dolgozni.

Molnár Zsoltot szerinte azért árulózta le Botka, mert Molnár egy szűkebb közösségnek politizál, egy nagyvárosban működőképes az, hogy össze lehet és kell fogni Gyurcsánnyal és a DK-val. A pártelnök szerint hiba volt a nyilvánosság elé vinni a vitát.

De ártott a pártnak az is, hogy Botka szintén a nagy nyilvánosság előtt válaszolt, százalékokban lesz mérhető a visszaesés Molnár Gyula szerint, pedig emelkedő ágban voltak. De elkezdett az MSZP már megint saját magával foglalkozni, ez megbosszulta magát.

Azonban az MSZP soha nem lesz egy kaszárnya.

Ugyanakkor Molnár szerint be kell fejezni azt, hogy valaki a külső nyilvánosságból akar belső pozíciókat szerezni. Kitartanak a stratégiájuk mellett, ha Gyurcsány a listán van, nincs összefogás a DK-val.

Aki ehhez nem tartja magát, annak súlyosan bűnhődnie kell. Aki mást képvisel, árt a pártnak.

Az MSZP-t szerinte azért szeretik az emberek, mert vannak emberi gyengeségei, mindig jellemző volt rájuk, hogy voltak szivárogtatások.

Azokkal szemben, akik kibeszélnek, a pártelnök súlyos büntetéseket helyezett kilátásba, de ez nem a 100 botütés lesz, de az nem szerepelhet az MSZP 2018-as választási listáján.

Előre félek az augusztusi közvélemény-kutatási adatoktól, így nem lehet, foglalta össze az elmúlt hetek tapasztalatait.

Kiemelt kép: 24.hu / Fülöp Dániel Mátyás

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik