Közélet

Rogán Antal szelfivel bizonyította Kálmán Olgának, hogy szavazott kvótaügyben

11 órakor már Budapesten voltak, bőven volt idejük szavazni – mondta Rogán Antal az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Kálmán Olgának kedd este. A szavazókörnél még szelfit is készített, amelyen felesége, a sikeres vállalkozó Rogán-Gaál Cecília és nagyobbik fia is szerepelt.

Kálmán Olga megkérdezte, hogy honnan lehet biztos abban, hogy a felvétel valóban a szavazófülkénél készült, erre azt a választ kapta, hogy mivel szelfiről van szó, a technikai lehetőségek korlátozottabbak, gyaníthatóan ezért kevésbé kivehetőek a részletek, de a szavazóhelyiséget egy iskolában volt, amely felismerhető. Az A4-es méretűre nagyított képet egy dossziéban adta át a műsorvezetőnek.

Forrás: atv.hu
Forrás: atv.hu

Ezért kellett magyarázkodni

Mint ismert, Rogán Antal és felesége, Rogán-Gaál Cecília helikopterrel utazott Szabó Zsófi műsorvezető nyírtassi esküvőjére, amely szombati napra esett. Az ügy körül rengeteg volt a kérdőjel, többek között az is felmerült, hogy Rogán Antal a társadalmi esemény miatt esetleg nem szavazott azon a kvótaügyi referendumon, amelynek tájékoztató kampányát rábízták. Az azóta “felfüggesztett” Népszabadság arról írt, hogy a Rogán-család vasárnap délelőtt ért vissza a lagziról.

Bár Rogán először tagadott és perrel fenyegetett, később eszébe jutott, hogy mégis ült helikopteren az ominózus hétvégén.  Az út becslések szerint 1,8 millió forintjába került volna a családnak, ha felesége, Rogán Cecília nem barterezte volna le az üzemeltető céggel, amelynek titokzatos működéséről itt kérdeztük meg Hajdú-Sarka Katát.

A beszélgetést itt nézheti meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik