Közélet

Az MSZP varázslatosnak tartja Rogánt is

Varázssüveget emelnek a miniszter feltalálói teljesítménye előtt.

Az MSZP szerint újabb varázslatot mutatott be a Fidesz:

a Lopszfortban végzett Mengyi Voldemort és a láthatatlansági köpenyben luxusutazgató Lázár János után most az a Rogán Antal produkált egy meglepő trükköt, akiről eddig azt hittük, hogy csak a luxuslakások megnyújtásához ért.

Az ellenzéki párt szerint az, hogy pénzügyi végzettséggel a miniszter egy digitális aláírással kapcsolatos találmány feltalálója lett, rendkívüli távlatokat nyit a szakemberhiánnyal küzdő magyar munkaerőpiac előtt. A szocialisták javasolják is, hogy a Fidesz által külföldre üldözött munkavállalókat mostantól Rogán Antal pótolja.

Miután a jelek szerint ő bármihez ért, ezen páratlan képességével valószínűleg az orvosok, ápolónők és egyéb, normális fizetés hiányában kiüresített szakmák dolgozóinak pótlása terén is könnyedén feltalálja magát.

A Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter korábban a Népszabadság írására reagálva tudatta, büszke arra, hogy az elmúlt három évben egy olyan elektronikus aláírással kapcsolatos eljárás kifejlesztésében és szabadalmi bejegyzésében vehetett részt,

amely értéket teremt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik