Média

Ilyen lesz a TV2 Csoport tavaszi műsorkínálata

A TV2 Csoport régi logója
A TV2 Csoport régi logója
Ez lesz az első olyan időszak, amelyről már az új programigazgató dönthetett. Lesz Kismenők, Nagy Duett, Friderikusz sem kerül le a képernyőről, folytatódik az Édes Élet, és új tematikus műsorok is lesznek. Bejelentették a tavaszi műsorkínálatot.

Néhány perce jelentette be a TV2 Csoport, hogy milyen műsorokkal készül az Andy Vajna kormánybiztos nevére került médiavállalat idén tavasszal a TV2-n, a SuperTV2-n, valamint a PRO4-en és a FEM3-on. Ez lesz az első olyan időszak, amiről már Ökrös Gergely, a nemrégiben kinevezett új programigazgató dönthetett.

A bejelentés alapján alaposan átvariálják a hétvégi műsorstruktúrát, például hétvégenként két nagyszabású szuperprodukció is képernyőre kerül a TV2-n áprilistól: a Kismenők és A Nagy Duett, ahol együtt tér vissza Majka és Claudia a képernyőre. A Nagy Duettben igazi nagyágyúk mérik össze énektudásukat, míg a Kismenők című tehetséggondozó produkcióban a kis tehetségeké lesz a főszerep. A Kismenőkben idén műfaji megkötés nélkül bizonyíthatnak a fiatalok.

Megnyugodhatnak azok, akik attól tartottak, hogy Andy Vajna érkezésével Friderikusz elveszíti a munkáját, ugyanis ahogy azt már korábban nem hivatalos értesülések alapján is megírtuk, a sztárműsorvezető a helyén marad, sőt új vendégekkel érkezik majd az Összezárva Friderikusszal a TV2 Csoport bejelentése alapján.

A csatorna emellett megújult formában visszahozza a Hal a tortán című gasztroreality-t és megújítja a SuperTV2-n az Édes Élet című sztárreality sorozatát, valamint néhány új tematikus műsor is képernyőre kerül.

A Hal a tortán minden hétköznap este lesz látható március közepétől. Az új epizódokban egy különös csavarral készülnek, ugyanis Kovács Lázár séf meglepő feladatot ad hétről hétre a játékosoknak. Miután a hírességek kifőzőcskézték magukat, eddig ismeretlen kihívás elé állítják Magyarország sztárpárjait egy vadonatúj gameshow formájában. A Drágám, add az életed! című műsorban a hölgyek különböző próbatételek teljesítésével tesztelik párjaik rátermettségét.

Mivel a TV2 Csoport szerint “hírességekből sosem elég”, ezért minden hétköznap este jelentkezik a Red Carpet című sztárhíradó is. Bár a Frizbi lekerül a képernyőről, ahogy arról a napokban már hallani lehetett, Hajdú Péter új szórakoztató show-val érkezik, indul a Showtime, ahol két hetente a sztárokra olyan megpróbáltatások, játékos kihívások várnak, amilyenek magyar televízióban eddig állítólag még nem voltak láthatóak. Hajdú ehhez egyébként az RTL-es Sebestyén Balázs csapatából csábított el munkaerőt.

Trendmánia, gasztro, divat és autózás: új tematikus műsorok

Tematikus műsorokban sem lesz hiány tavasszal, újdonságként indul többek között az Ízes élet Pataky Péter séf vezetésével a gasztro-műsorok kedvelőinek, valamint a Mónika Show-val ismerté vált Erdélyi Mónika műsorvezetésével folytatódik az Egészség Kalauz. Az autók szerelmeseit a korábban még az RTL-en látható Istenes László várja az a’la Car-ban, a divatkedvelőket a Tűsarok Orosz Barbarával és a Trendmánia Görög Zitával, míg az otthonszépítés iránt érdeklődőket az Otthon a kertben és a Falforgatók című magazinok.

Folytatódik a Jóban Rosszban

Minden hétköznap új epizódokkal folytatódik a Jóban Rosszban, a TV2 saját gyártású napi sorozata, valamint számos országos tévépremier is képernyőre kerül a TV2 Csoport csatornáin tavasszal. Eddig hazánkban soha nem látott részekkel tér vissza a Sherlock és Watson (Elementary) a TV2-re, de Halle Berry is látható lesz A létezés határa (Extant) című sci-fi sorozatban a FEM3 műsorán, valamint a férfias szórakoztatás jegyében A halál kardja (The Bastard Executioner) és a Bukott angyalok (Dominion) a PRO4-en. Csak a TV2-n lesz látható a Walter Mitty titkos élete Ben Stillerrel, a Női szervek Sandra Bullock és Melissa McCarthy vígjátéka, a Harag című amerikai akciófilm Brad Pitt főszereplésével, valamint az Így neveld a sárkányodat 2.

Magyarországon először a SuperTV2 műsorán lesz látható Liam Neeson akciófilmje, az Elrabolva 3, a többek között Budapesten forgatott Die Hard – Drágább, mint az életed Bruce Willis-szel a főszerepben, valamint X-Men: Az eljövendő múlt napjai című amerikai akciófilm.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik