Közélet

Ez Tűrhetetlen! Legergőzték Gulyás Gergelyt!

Gulyás Gergely (Gulyás Gergely)
Gulyás Gergely (Gulyás Gergely)
Soha, de soha ne merjen senki szórakozni a fideszes HONATYÁVAL!!!! Pláne ne a PM!

Ha a 19. században lennénk, a fideszes Gulyás Gergely minden bizonnyal elégtételt követelne valamelyik PM-es vezetőtől, miután azok hanyagul és flegmán legergőzték őt. Gulyás szokás szerint menekültimádattal vádolta meg a hazai baloldalt, a Párbeszéd Magyarországért meg magára vette ezt. El is gurult a görgő Gergő:

Kedves Gergő! Komolyan gondolod, a baloldalnak azt kéne bizonygatnia, hogy nem a bevándorlók pártján áll?

Az erős kezdés után azt bizonygatják, hogy az ideérkezők zöme nem bevándorló, hanem menekült, akiknek e státuszát a kormány megtagadja. Aztán megint ledobják a Gergő-bombát:

Másodszor: Gergő, a Fidesznek kéne kétségbeesetten bizonygatnia, hogy nem az embertelenség pártján áll, hogy nem az esztelen uszítás és gyűlöletkeltés pártján áll!

A végén kiderül, hogy a PM a magyarok és a béke pártján áll és követeli a honvédeket fegyverhasználati joggal felruházó törvényjavaslat visszavonását.

És még ők is….!

Amikor azt hinné az ember, mindennek van határa, akkor mindig megjelenik a Demokratikus Koalíció (DK). “Gulyás Gergely hazudott” című közleményük már tényleg párbajért kiált, pedig csak arról van szó, Gulyás állította, nem használt gumilövedéket a rendőrség Röszkénél, pedig de.

A DK a közismerten balliberális Guardianre hivatkozik, ami az Orvosok Határok Nélkül civil szervezet jelentésére mutat. Az orvosok közölték, elláttak gumi- és műanyag lövedéktől megsérült embert is, de a kerítés pengéje és a könnygáz is okozott sérüléseket. A DK szerint a kormány hazudik a “röszkei csatáról” és az ENSZ-hez meg a hágai Nemzetközi Büntetőbírósághoz fordult az Orbán-kormány emberiesség elleni bűncselekményei kapcsán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik