Közélet

Életbiztosítást kötött halála előtt a csongrádi baleset áldozata

Halálos baleset - felgyőnél (Array)
Halálos baleset - felgyőnél (Array)

Szombat éjjel két 19 éves fiatal vesztette életét, miközben autójukkal fékezés nélkül a fának csapódtak, egyik utas, K. Dani túlélte, még a hordágyon is barátait szólítgatta – írja a Bors.

A kocsi azonnal kigyulladt, B. Bence és P. Martin bennégtek. Barátjuknak, K.Daninak sikerült kimásznia a hátsó ablakon, de ő is megsérült, jelenleg Budapesten az égési centrumban kezelik. A fiatalokból álló baráti társaság tagjai Pap Andrea 18. születésnapját ünnepelték a felgyői tanyán. Martin a vőlegénye volt – derül ki a Bors cikkéből.

Pap Andrea a lapnak elmondta, amikor a fiúk elindultak Csongrádra Dani vezetett, ő nem is ivott, hiszen úgy készült, hogy mindenkit hazavisz. Hogy pontosan mi történt az 1 kilométeres szakaszon azt nem tudni, hiszen a sofőr átadta a volánt Bencének, akinek nem volt jogosítványa, a tragédia pillanatok alatt megtörtént. A Bors szerint Bence megérezhette a halálát, mert előtte egy nappal kötött életbiztosítást.

A lány cáfolta azokat az információkat, hogy ivászatról és tivornyázásról szólt volna a buli, szolidan ünnepeltek, szülői felügyelet mellett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik