Közélet

Kalapáccsal verte agyon az áldoktor a milliomosnőt

gyilkosság (Array)
gyilkosság (Array)

A gyanú szerint a 45 éves B. Tibor hazugságba keverte magát, ezért volt szüksége áldozata pénzére.

A lap úgy tudja, hogy a budapesti férfi azt hazudta feleségének, hogy ő filozófus és pszichológus doktor és olyan kutatómunkát kapott, amiért 2000 dollár, azaz majdnem félmillió forint üti a markát. B.-nek az általános iskola  a legmagasabb végzettsége, de a hazugság miatt már nem volt visszaút: fel kellett mutatnia az összeget.

Tudta, hogy a velük egy telken lakó 68 éves Sz. Éva gazdag: bundák importjából volt szép bevétele. A férfi a gyanú szerint 2013 szeptemberében ördögi tervet eszelt ki. Azt mondta nejének, hogy Pécsre kell utaznia, de valójában estig várt a háznál. Parókát és álruhát öltött, illetve gumikesztyűt húzott, hogy ne hagyjon ujjlenyomatokat, majd egy kalapáccsal bement áldozata lakásába.

B. meg akarta lepni Sz. Évát a lépcsőn, de ez nem sikerült neki. Lelökte őt, de a hölgy nem sérült meg komolyabban. Ezt látva nekiesett a kalapáccsal, de az asszony védekezett. Ekkor kirohant a konyhába egy késért, amelyett háromszor az áldozat mellkasába szúrt. Valaki meghallotta a sikoltozást, és becsöngetett a lakásba. A férfi megijedt és a kést hátrahagyva elmenekült.

B. Tibort hosszabb ideig eltűntként keresték. Ügyvédje elmondta, védenve tagadja tettét, állítása szerint ártatlan.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik