Közélet

Szívszaggató beszéddel búcsúztatták a trafikoslányt

trafikgyilkosság (trafikgyilkosság)
trafikgyilkosság (trafikgyilkosság)

Több százan kísérték szerdán utolsó útjára a Kaposváron meggyilkolt trafikoslányt, akinek édesapja mondott szomorú gyászbeszédet a sírjánál - számolt be a Blikk.

A megtört szülő azt kérte a rokonoktól és a 21 évesen elhunyt Fruzsina barátaitól, ismerőseitől, hogy ne a szörnyű bűncselekmény miatt emlékezzenek az élettel teli lányra, hanem azért, amiért ennyien szerették. Sokan érkeztek olyanok is leróni kegyeletüket, akik nem is ismerték a lányt.

“Nélküled senkik vagyunk. A gyermekeim által lettünk valakik, a valakikből azonban most kitéptek egy részt” – mondta az édesapa a koporsónál. A férfi szerint a szinkronúszó Fruzsina szorgalmasan dolgozott, edző szeretett volna, és miután párja eljegyezte, meseszép esküvőt tervezgetett.

Kiderült az is, hogy a szülők nem örültek neki, hogy lányuk egy trafikban kapott munkát, mert veszélyesnek tartották, és utólag azt kívánják, bárcsak jobban ellenezték volna. A végzetes napon édesanyja járt is az üzletben, az apa pedig telefonon beszélt lányával. 

A lap megemlíti, hogy a gyilkossággal vádolt B. Pétert fiatal kora miatt nem ítélhetik életfogytig tartó börtönre. Úgy látták, ezen többen felháborodva vitatkoztak a temetésen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik