Közélet

Könyvből vette vallomását a szex közben gyilkoló lány

A 23 éves fiatal az igazságügyi orvos szakértőt akarta kijátszani így.

Tankönyvből kilesett válaszokkal akarta kijátszani az igazságügyi orvos szakértőt az a lány, aki két éve szex közben szíven szúrta partnerét. Bár a szakember évtizedek óta teszteli a gyilkosokat, hosszú praxisa alatt még egyetlen bűnöző sem akart ilyen trükkel túljárni az eszén – írja a Blikk.

A fiatal nő a lap szerint a gyilkosság előtt kriminálpszichológus-szakasszisztensnek tanult, így pontosan tudhatta, milyen kérdésekre milyen válaszokat kell adnia, hogy a lehető legjobb színben tüntethesse fel magát a bíró előtt. Pechjére azonban az orvos szakértőnek beugrott a szakkönyvből ismert példa. Hiába próbálkozott, úgy tudják, a szakvélemények szerint beszámítható volt, amikor megölte áldozatát. Ám a pszichológiai tesztekből az is kiderült, hogy kóros hazudozó.

A lány egyébként betegesen rajongott a sorozatgyilkosokért, a videomegosztóra sorra töltötte fel a rettegett diktátorokról szóló kisfilmeket, saját Facebook-oldalán pedig sorra idézte a gyilkosok kedvenc mondatait.

A fiatalember szülei összeroppantak a gyilkosság után. “Bár Danit semmi nem hozhatja vissza, édesanyja bízik abban, hogy igazságos ítéltet születik” – mondta dr. Soós Péter, a család ügyvédje.

A lány azt vallotta, egy turai diszkóban ismerkedett meg áldozatával, majd a férfi szobájában kötöttek ki. Állítása szerint szex közben hirtleen korábban elszenvedett borzalmak elevenedtek fel benne, ugyanis 15 évesen megerőszakolták. Támadója ellen érzett tehetetlen dühét vezette le így. 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik