Közélet

Alig látja gyermekeit Rezesova

Többnyire csak az édesanyja látogatja a milliomosnőt, aki még mindig a Gyorskocsi utcában raboskodik.

Egy közelmúltban szabadult asszony beszélt a Blikknek arról, hogyan telnek Eva Rezesova mindennapjai a börtönben. A nő egy darabig együtt ült a szlovák gázolóval. Szerinte Rezesova eléggé visszahúzódó, pedig egyre jobban beszéli a nyelvünket, mindenkivel magyarul társalog. Főként az édesanyja látogatja, lányai nem sűrűn, ami eléggé megviseli.

Bár a milliomosnő ítélete jogerős, még mindig a Gyorskocsi utcában raboskodik, ahol az előzetesben lévőket tartják. Vélhetően rövidesen átszállítják egy másik fegyintézetbe. A bulvárlap szerint Kalocsa, Mélykút és Eger jöhet számításba.

Amint arról beszámoltunk, szeptember 11-én megszületett a jogerős ítélet Eva Rezesova ügyében. Az első fokon kiszabott büntetést súlyosbítva kilenc év börtönre ítélte a nőt a Budapest Környéki Törvényszék. 

A végzetes baleset 2012 augusztusában történt az M3-as autópályán. Az ittas nő egy kocsinak ütközött, hátulról szaladt bele a járműbe, amely így nekicsapódott a szalagkorlátnak. Az autó kigyulladt, benne négy utasával. Hárman bennégtek a kocsiban, negyedik társukért küzdöttek az orvosok, de két nappal később ő is meghalt a kórházban. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik