Közélet

Fia talált rá a zuglói asszony holttestére

Kaputól a lakásajtóig vezettek a vérnyomok a zuglói lépcsőházban, ahol az áldozat fia kérésére a tűzoltók törték be az ajtót és találták meg a 47 éves Cs. Erzsébetet – írja a Bors. A rendőrség hétfőn sajtótájékoztatót tart a gyanúsított elfogásáról.

Megtalálása előtt napokkal ölhették meg azt a 47 éves zuglói nőt, akire a múlt pénteken találtak rá vérbe fagyva Zugló egyik csendes, békés részén a Kalapács utcában. A nő egyedül élt, nem barátkozott a szomszédokkal, és a ház gondnokával is csak köszönő viszonyban volt – írja a Bors.

Közelben lakó fia már napok óta hiába hívta édesanyját, nem tudott beszélni vele. Végül pénteken, miután ismételten hiába kopogtatott az ajtón, kihívta a rendőrséget, és végül a tűzoltók törték be az ajtót. Mire megtalálták az asszonyt, már napok óta halott lehetett.

A Bors szerint vérfoltok voltak a küszöbnél, és a lakásajtóig pedig „mintha vércsík húzódna a kaputól”. A környékbeli névtelen tanukra hivatkozva a lap arról is beszámolt, hogy az egyedül élő 47 esztendős nő otthonában több férfit is láttak megfordulni az utóbbi időben.

A rendőrség hétfőn reggel bejelentette, hogy Sulányi Vilmos rendőr alezredes, a BRFK Bűnügyi Főosztály Életvédelmi Osztályának alosztályvezetője sajtótájékoztatót tart a zuglói emberölés gyanúsítottjának elfogásáról.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik