Közélet

Elektrosokkal leckéztette a lányát egy apa

Azt akarta, hogy a hétéves gyermek megtanulja milyen, ha fájdalmat okoz egy kutyának.

Gyermekbántalmazás vádjával állítják bíróság elé azt a férfit, aki egy „sokkoló nyakörvet” adott a hétéves lányára, hogy megleckéztesse – írja a Mirror.

Zachary Kacmar, a 28 éves apa azzal védekezett, hogy csak azt szerette volna megértetni a gyermekével, hogy amit a kutyával csinált az rossz. A férfi egy a kutyaidomításra használt, elektromos nyakörvvel nevelte a kislányt. Az eszközt kutyaidomárok szokták használni, hogy apró áramütésekkel büntessék az állatokat, ha nem azt csinálják, amit a gazda elvár tőlük.

 Elektrosokk nyakörv

Az anya azt mondta, hogy ő a ház emeletén tartózkodott, amikor az eset történt, a kislány könnyek között futott hozzá, és elmesélte neki mit tett vele az apja. A nő a telefonjával lefotózta a gyermek kipirosodott nyakát, és hiába kérte a férje, nem volt hajlandó kitörölni a képeket. A rendőrségi feljelentést az után tette meg, miután megvitatta az esetet a lelkipásztorával.

A kihallgatásán a férfi először tagadta, hogy használta volna a sokkolót, azt mondta csak ráadta a nyakörvet a lányára, de később elismerte, hogy áramütést is adott neki. Tettéért bíróság előtt kell majd felelnie.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik