Közélet

Nyolcvannégyszer szúrt, majd disznómaszkot húzott a holttest fejére

Ötven év börtönre ítélte a bíróság a volt feleségét brutálisan meggyilkoló 66 éves férfit.

Nyolcvannégy késszúrás érte a 62 Judith Novellino-t, a boncolási jegyzőkönyv szerint sebek borították a fejét, a nyakát, a testét, és a karjait is. Holttestére a 35 éves lánya talált rá a New Jersey-i otthonában 2010 június 19-én. Az áldozat fejére a gyilkos egy gumi disznómaszkot húzott.

Az gyilkosság nem sokkal az után történt, hogy lezárult az asszony válása. A végzés szerint az exférj, a 66 éves Anthony Novellino, az asszonynak utalt havi járadék fejében megtarthatta a közös házat, plusz 150 ezer dollárt kellett neki fizetnie a nyugdíj megtakarításaiból. Az szomszédok szerint a férfi emiatt dühös lett, és volt feleségét elkezdte „az a disznó” néven emlegetni.

 Anthony Novellino (kép: New Jersey Police)

A gyilkosság napján a nő a házban járt, hogy összeszedje néhány holmiját. A férfi később azt vallotta, hogy a felesége, a csomagoláshoz használt késsel a kezében gúnyolni kezdte, és nevetett rajta. veszekedni, majd verekedni kezdtek. A férfi álláspontja szerint a gyilkosság valójában önvédelem volt. Amikor elmondták neki, hogy az asszonyon nyolcvannégy szúrt seb volt, azt mondta, ő úgy emlékszik, hogy csak kétszer szúrt.

Miután az asszony meghalt a férfi elővett egy disznómaszkot a szekrényből és a holttest fejére húzta, majd alaposan megmosta a kést, a ruháit kidobta. Miután bevett néhány aszpirint Washingotn államba ment, hogy találkozzon egy nővel, akivel egy ideje már tartotta a kapcsolatot az interneten.

A holttest felfedezése öt nappal Anthony Novellino-t elfogták a rendőrök. A bíróság pénteken 50 év börtönbüntetésre ítélte a férfit – írja a Daily Mail.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik