Közélet

Rondán ráfaragtak prostizásra

Bedőltek a prostinak álcázott rendőrnőnek – egyikük salátát ajánlott pénz helyett, de az is bűncselekmény.

Legénybúcsúk bevett műsorszáma a rendőrnőnek öltözött sztriptíztáncos, aki úgy állít be a buliba, mintha egy a hangos zene miatt érkező bejelentést akarna kivizsgálni, majd úgy tesz, mintha kikezdene a vőlegénnyel, és vetkőzni kezd. A kreatív floridai rendőrök azt találták ki, hogy fordítanak egyet a szitun, hogy fülön csíphessenek pénzért vehető gyönyörre vágyó férfiakat. A törvény arrafelé ugyanis úgy szól, hogy már az is bűncselekményt követ el, aki pénzt ajánl a szexért. Jobban mondva bármilyen anyagi ellenszolgáltatást, akár egy kis salátát is.

Szóval a floridai rendőrök beöltöztették prostituáltnak egyik kolleginájukat, és kirakták a sarokra strichelni, majd azon nyomban letartóztattak mindenkit, aki igénybe vette volna a szolgáltatásait. A brit Metro úgy tudja, az akció rendkívül sikeres volt: tíz férfit is sikerült tetten érni Daytona Beach-en, köztük egy 86 éves, ex-kosárlabdázót, egy Michael Jackson nevű férfit, és egy fiatalembert, akinek nem volt mása csak salátája.

A rendőrségi jelentés szerint, a férfi nagyon szerette volna, ha az álpillangó némi orális örömben részesíti, de sajnos nem volt pénze, így azt ajánlotta, hogy a szolgáltatásért salátával fizetne, mert abból viszont tetemes mennyiség állt rendelkezésére. A zöldséget valószínűleg a törvénysértésért kiszabott bírság fejében sem fogják elfogadni tőle.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik