Közélet

Rossz burgert kapott, vérengzést rendezett

Túl sok frusztrációt gyűjtött magába az évek során, a szendvics volt az utolsó csepp a pohárban.

Brandon Hawkins, és barátnője viharos kapcsolatának utolsó felvonásában a férfi fegyverest ámokfutást rendezett a lány, floridai otthonánál. Egy embert, a lány anyjának élettársát agyonlőtte, egy hét éves fiút pedig megsebesített. Miután őrizetbe vették azt mondta, hogy a hosszú évek alatt szétcincált idegei akkor szakadtak el végleg, amikor nem a megrendelt hamburgert kapta a helyi Burger King-ben. Az eredeti terve az volt, hogy lelövi barátnője bátyját, majd magával is végez – írja a Daily Mail.

A lány családjának floridai otthona (fotó: Google Street View)

Amikor Hawkins szerelmi életének egy-egy fejezetét rendőrségi akták örökítették, a lány családja mindig jelentős szerepet játszott a történetben. A legsúlyosabb esetben, egy évvel ezelőtt a lány testvére rálőtt Hawkinsra.

A rendőrségi jelentés szerint a férfi kedden este hétkor jelent meg a lány családjának házánál, és lövöldözni kezdett. Eredeti célpontja helyett azonban a lány anyjának 69 éves párját találta el, aki helyszínen belehalt a sérüléseibe. Néhány perccel később Hawkins barátnője, hét éves fiával együtt megpróbált elmenekülni a tűz alá vett házból, ekkor érte el egy lövedék a gyermeket. Ő szerencsére nem sérült súlyosan.

A rendőrök később azt nyilatkozták, hogy Hawkinst láthatóan nem rázta meg, amikor közölték vele, hogy idősebb áldozata meghalt. A férfi a megyei börtönben várja a tárgyalását, a bíró úgy határozott, hogy óvadék ellenében sem helyezhető szabadlábra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik