Közélet

Agyonlőtte az apját, majd beteget jelentett a nevében

Kétszer lőtte fejbe az apját egy 13 éves fiú, majd betelefonált a férfi munkahelyére.

Kai Kelly apja egy közlekedési vállalatnál dolgozott. A főnöke értesítette a rendőrséget, hogy valami nincs rendben a férfivel, miután hat napon át képtelen volt elérni a beosztottját. Telefonhívásaira mindig a férfi tizenhárom éves fia válaszolt, és csak ugyanazt mondta, mint napokkal azelőtt, amikor ő hívta a főnököt: az apja beteg, nem dolgozni menni, sem a telefonhoz menni.

A helyi sheriff emberi kimentek a férfi coloradoi házához. A fiú nyitott ajtót, és beengedte őket. Az egyik szobában aztán megtalálták az apa majd egyhetes holttestét. Az alapos gyanú szerint saját fia végzett vele, bár a rendőrök még nem tudják mi lehetett a fiú indítéka – jelentette a CBS.

Kellyék háza a coloradoi Gypsumban

A házban egyébként ketten éltek, a férfi korábban elvált fia anyjától. A rendőrök a házban több, különböző típusú lőfegyvert találtak. A szomszédok szerint az Kellyék teljesen hétköznapi életet éltek. A fiúnak a gyilkosság előtt meg kellett volna jelennie a sheriff irodájában, hogy egy graffitis ügyről beszélgessenek, de nem ment el a találkozóra.

Kara Bettis, megyei halottkém elmondta, hogy az áldozattal két lövés végzett: az egyik távolabbról a feje hátsó részén, a másik, közvetlen közelről a halántékán érte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik