Közélet

Három halott gyereket találtak egy házban Londonban

Sokkolta a londoniakat csütörtök délelőtt a hír, hogy rendőrök kisgyerekek holttestére bukkantak egy családnál.

Délelőtt riasztották a Scotland Yardot egy dél-londoni házhoz, amelyben a rendőrök 3 gyerek holttestére bukkantak. Az eset kapcsán gyilkosság gyanújával őrizetbe vettek egy 43 éves nőt – írja a Guardian.

A rendőrségi szóvivő azt mondta, mást nem gyanúsítanak és nem is keresnek az esettel kapcsolatban.

A lapnak az egyik szomszéd elmondta, hogy a család Dél-Afrikából származik, és egy évvel ezelőtt költöztek az öt hálószobás házba. Elárulta azt is, hogy a házaspárnak 4 gyerek van: egy négyéves ikerpár és egy kislány genetikai rendelleneséggel születettek.  A legidősebb gyerekük 8 év körüli és egészséges.

Nagyon kedves párról van szó, mindig láttam őket a gyerekekkel – mondta a szomszéd.

Sok-sok halott magzat

Angliában a nemrég derült ki, hogy egyes kórházakban az elmúlt két évben több ezer elvetélt vagy abortált magzattal is fűtötték a kazánokat.

2010-ben pedig Thaiföldön találtak rá több ezer illegális abortusz során keletkező magzat földi maradványára. Thaiföldön is tragikus a helyzet: a nők alacsony szexuális tudatossága, tudása keveredik a nagyon szigorú abortusztörvényekkel: csak vérfertőzés, nemi erőszak és az anya egészségének veszélyeztetése ad lehetőséget legális abortuszra. És akkor azt még nem is vettük, hogy Thaiföld messze földön híres szexparadicsom. A fiatal, megesett lányok kétségbeesetten keresik a megoldást, ami olykor annyiból áll, hogy valaki lelöki őket a lépcsőn.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik