Közélet

Börtönbe került a „lábujjszopogató rém”

Amerikai bevásárlóközpontokban portyázott áldozatok után kutatva. A cipőosztályok voltak vadászterületei.

Hatvan napig tartó börtönbüntetésre ítélte egy amerikai bíróság a „lábujjszopogató rém” néven ismertté vált Michael Brownt, aki a tárgyaláson bűnösnek vallotta magát nő ellen elkövetett támadás vádjában – jelentette a WSOC-TV. A férfi bűne az volt, hogy egy hipermarket cipőosztályán szopogatni kezdte egy nő lábujjait, az Észak-Carolinai Lincolton városában.

Áldozata a rendőrségnek elmondta: a férfi a cipőosztályon ment oda hozzá, azt állítva, hogy ortopédiát tanuló diák, és megkérdezte, segíthet-e neki cipőket felpróbálni. A nő azt hite, egy eladóval van dolga, és hagyta, hogy a segítőkész férfi cipőket adjon fel rá. Brown azonban egészen más miatt volt segítőkész. Ami a nő számára is nyilvánvalóvá vált, amikor a nagydarab férfi váratlanul a szájába vette a lábfejét, és szopogatni kezdte a női lábujjait.

A negyvenéves nőnek persze nem tetszett az eset, ami a WCNC beszámolója szerint meglepte Brownt, aki elnézésért könyörgött a nőnek, aki azonban megbocsájtás helyett a férjéhez rohant és a rendőrségre. A 31 éves zaklatót végül a térfigyelő kamerák felvételei alapján sikerült elfogni. Mint kiderült, már 2001-ben is bajba került lábujjszopogatási kényszere miatt. Akkor egy házba tört be, ahol egy nő lábujjait szopogatta.

A WCNC közlése szerint miután bekerült a hírekbe elfogása, több lehetséges áldozat is jelentkezett a rendőrségen, távoli városokból is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik