Közélet

Lábujjak voltak a Pesten garázdálkodó részeg angolnál

„Valaki a Blaha Lujza téren dugta a zsebembe" – állította az ittas partiarc a rendőröknek, ahogyan az a Blikkből kiderül.

Az 53 éves Paul Terence W. békésen szunyókált az egyik belvárosi szórakozóhely teraszán múlt hét szombat délután, amikor a zsaruk rátaláltak. A férfi ugyanis egész éjjel egy késsel hadonászva őrjöngött több bulihelyen is. A kapitányságon viszont nemcsak a rugós kés, hanem két lábujj is előkerült a zsebeiből. Az emberi testrészeket két kisüveg rejtette – írja a Blikk.

„Valaki a Blaha Lujza téren dugta a zsebembe az üvegcséket” – dadogta a rendőröknek az ittas angol, aki arra viszont már nem emlékezett, hogy pontosan mikor kerültek hozzá az idegen ujjak. A férfit garázdaság gyanúja miatt vették őrizetbe, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

A Zsaru magazin úgy tudja, a rendőrséget egyelőre senki nem kereste a hiányzó testrészek miatt. Az első vizsgálatok szerint ezeket egyébként szakszerűen, orvos távolította el. Valószínűleg azért, mert az ujjak igazi tulajdonosának a lába olyan súlyosan eldeformálódott, hogy amputálni kellett a két végtag végződéseket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik