Belföld

Újraélesztős fétisvideót forgattak a mentőkocsiban?

Az Indexnek küldött felvételeken meztelen pácienseket lélegeztetnek és élesztenek újra egykori OMSZ-os egyenruhában.

Megdöbbentő videókat kapott az Index szerkesztősége egy olvasótól. Mint ahogy arról a portál beszámol, az egyik felvételen az Országos Mentőszolgálat régebbi egyenruhájában egy mentőkocsiban oxigénmaszkkal lélegeztetnek egy lihegő, teljesen meztelen nőt. A másikon pedig egy lakásban, szintén régi OMSZ-es egyenruhában és felszerelésekkel „újraélesztenek” egy másikat, akiről a folyamat során az összes ruháját levágják, így végül ő is teljesen meztelenül látható. A felvételeken magyarul beszélnek.

A videókat Győrfi Pál, a mentők szóvivője is véleményezte. Elmondta, hogy a felvételeken az OMSZ-tól független, ismeretlen célból megrendezett jelenetekről van szó, hiszen a jármű, a felszerelések, a ruhadarabok eltérnek az OMSZ jelenlegi eszközeitől, egyenruháitól. A második videóban feltűnő mellényt viszont valóban használták régebben az OMSZ-nál, ezért a mentőszolgálat megfontolja a feljelentés lehetőségét is, mivel a videó csorbíthatja a mentőellátásba vetett bizalmat.

Győrfi hangsúlyozta, az OMSZ szabályzata szigorúan tiltja film vagy fénykép készítését a betegellátás során.

De hogy mit mond az ügyben megkérdezett mentős szakember, és milyen további furcsaságokra hívta fel a figyelmet, elolvashatja ide kattintva, ahol a videókat is megtalálja!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik