Közélet

Szex közben ölt a kőbányai gyilkos

Egyre több részlet derül ki a X. kerületi brutális gyilkosságról. A gyanúsított 19-szer vágta bele a kést a lányba.

A gyilkosság éjszakáján Gy. Attila felvette áldozatát a ferencvárosi Üllői út és Telepy utca sarkán, majd odébb hajtottak, hogy Brigitta orálisan kielégítse a férfit – írja a Blikk. Az autó a férfi szüleié volt.

A lap úgy tudja, a férfi azt képzelte, hogy a lány megharagudott rá, és neki ezért nem esik jól a szolgáltatás. A meggyőződése olyan erőssé vált, hogy tizenkilencszer belevágta a fiatal lányba a kést.

Ahogy arról már korábban írtunk, még a holttest felfedezése előtt igazoltatták a rendőrök a férfit, akinek az autójában azonnal felfedezték a nagy mennyiségű vért. Gy. Attila erre felmutatott egy pillangókést, és azt mondta, öngyilkosságra készült. Két csuklóján vágott sérülések voltak, így a rendőrök a balassagyarmati kórházba kísérték. Gy. Attilát fel is vették a pszichiátriai osztályra.

A balassagyarmati Gy. Attilát március 15-én fogták el és vették őrizetbe.

Korábban arról is cikkeztünk, hogy elképzelhető, terhes volt a megölt lány. Az apa szerint a patológiai jelentésből derül majd ki, hogy valóban egy születendő gyermek életét is elvette-e a gyilkos.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik