Közélet

Villamosvezetőt vertek Budapesten

Úgy tudjuk, az egyik utas támadt rá előzetes szóváltás után. A rendőrség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt nyomoz.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint pénteken, nem sokkal fél 9 után kapták a bejelentést, hogy villamosvezetőt bántalmaztak a Széll Kálmán téren. Az eset kapcsán mindössze annyit közöltek, hogy a támadót elkapták, az ügyben közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt rendeltek el nyomozást.

A Hír24 úgy tudja, a villamosvezetőt az egyik utas hagyta helyben, miután szóváltásba keveredtek. Információink szerint vélhetően súlyos sérüléseket okozott neki. Az utas is megsérült, ám ő könnyebben.

Tavaly nyáron a 41-es villamoson támadtak rá egy ellenőrre és egy villamosvezetőre, két részeg utas rontott nekik. Először az ellenőrt bántalmazták, de belekötöttek utastársaikba is. A BKK munkatársa figyelmeztette őket, ők válaszul megütötték. A szerelvény vezetője segíteni próbált, ezért megrúgták.

Kemény élet  a villamosvezetőké

Az egyikük túszul ejti az utasát, a másikuk megpofoz egy angol terhes nőt, aki majdnem elé lépett – szegény aztán elveszít mindent. Így némiképp érthetetlen, hogy Orbán Viktor is hozzájuk hasonlítja magát.

Ajánlott videó

Kedden késő este jelentették be, hogy a tájékoztató idején életbe lépő szabályozás nyomán véget ér a 480 forintos üzemanyag korszaka: a Mol irányárai szerint a 95-ös benzin immár 641 forintba, a dízel pedig 699 forintba kerül.