Közélet

Sajt-perverz terrorizálja a nőket Philadelphiában

sajt (sajt)
sajt (sajt)

A férfi magányos nők mellé hajt autójával és arra kéri őket, hogy nézzék amint egy darab sajttal maszturbál.

Felhívást tett közzé Philadelphia Mayfair körzetének polgárőr csoportja csütörtökön a Facebook oldalán. A környéken élő hölgyeket figyelmeztetik, hogy egy perverz férfi szokott esténként fel-alá furikázni Mayfair utcáin, a magányos nők mellett lelassít, előveszi a nadrágjából a péniszét és pénzt ajánl azért, hogy végignézzék amint egy darab lyukas sajttal kielégíti magát. A felhívás mellé egy képet is mellkeltek a nagydarab, 40-50 év körüli sajtos szatírról.

A Mayfair Town Watch fotója (forrás: facebook)

Az esetről beszámolt a Philadelphia Daily News is. A lap megszólaltatott egy Gabby Chest nevű nőt, aki azt mondta a sajt-perverz megtalálta őt egy online társkereső oldalon. Váltottak néhány üzenetet és a férfi megnyílt neki: azt írta, hogy a nők lágyak és puhák, általában jobban szeretik a tejtermékeket a férfiaknál. A sajtokat pedig gyakran reklámozzák vonzó, szexi nőkkel ezért kapcsolódott össze a fejében a sajt és a szexualitás.

Ezt a fotót pedig egy nő posztolta a Twitteren

Amikor egy másik lap, a PhillyMag újságírója olvasta a történetet, beizzította a rendőrségi forrásait, és megtudta, hogy van egy gyanúsított, bizonyos Chris Pagano személyében, akit már kétszer vádoltak meg prostituáltak szolgálatainak igénybevételével. Igaz, mindkét ügyét ejtették és egyikben sem volt szó sajtról. Az újságíró megtudta a férfi címét is, úgyhogy bekopogott hozzá, hogy feltegye neki a kérdéseit. A 41 éves férfi ajtót nyitott, de tagadta, hogy ő lenne a sajtos szatír: „Nem tudom miről beszél… bocsánat… az emberek gyakran tévesztenek össze valakivel” – mondta és bezárkózott. A látogatás után néhány perccel Pagano levette a profilképét a Facebookjáról, és az egész adatlapját titkosította – írja PhillyMag újságírója.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik