Közélet

Saját alsónadrágjával fojtotta meg a mostohaapját

Halált okozott a leckéztetésnek szánt durva tréfa.

A saját alsónadrágjával fojtotta meg mostohaapját egy férfi az oklahomai McLoud-ban. Mégpedig úgy, hogy az áldozat fejére húzta az alsónadrágot, amit éppen viselt. Hihetetlennek tűnik, de hivatalos rendőrségi jelentés támasztja alá a The Oklahoman cikkét.

A 33 éves Brad Davis december 21-én este hívta a rendőrséget, és közölte az operátorral, hogy verekedett mostohaapjával, az 58 éves Denver Lee St. Clair-el, aki úgy tűnik meghalt. A kiérkező rendőrök a földön fekve találták az idősebb férfit, akit a fején áthúzott alsóneműje fojtott meg.

Davis elmondta a rendőröknek, hogy St. Clair áthívta őt egy italra aznap este. Már eléggé ittasak voltak, amikor az idősebb férfi kötekedni kezdett vele. A szóváltást ütésváltás követte, aztán Davis egy jobban sikerült ütéssel leterítette St. Clairt, és úgy döntött a lehető legviccesebben, egy „atomic wedgiessel” fogja megleckéztetni.

A „wedgies” kifejezés egy rossz tréfát takar melynek lényege, az áldozat alsóneműjének fölfelé húzásával fájdalmat okozni. Főleg Jim Carrey „A maszk” című filmjéből készült népszerű rajzfilmsorozat miatt terjedt el.

„Soha láttam hasonlót: a férfi az alsónadrágjának pántja szó szerint rátekeredett a nyakára” – mondtael a lapnak Mike Booth, Pottawatomie Megye Sheriffje. A boncolás megállapította, hogy St. Clair halálának oka a fejét ért trauma, illetve fulladás miatt következett be. Davis jelenleg a megyei börtönben gyilkosság vádjával várja bírósági meghallgatását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik