Közélet

Átzuhant a plafonon a részeg betörő

Anyjával, ismételjük, az anyjával ivott egy kocsmában, és összevesztek, mielőtt a tetőn át próbált betörni egy közeli üzletbe.

Természetesen ezt a szép történetet az őrültségéről hírhedt Floridának köszönhetjük, ahol szinte minden napra jut egy eszement hír. Történetünk főszereplője a 23 éves Eric Willard, aki pénteken késő este iszogatott édesanyjával egy Ormond Beach városában található kocsmában, majd anya és fia annyira durva részeg vitatkozásba kezdett, hogy a tulajoknak rendőröket kellet kihívni rájuk.

A helyi sajtóban megjelent beszámolók arra nem tértek ki, hogy min vesztek össze, csak annyit közöltek, hogy a kiérkező rendőrök egy figyelmeztetéssel elküldték őket. Az igencsak ittas Willard azonban nem hazament kijózanodni, hanem úgy döntött, hogy betör egy közeli bevásárlóközpontba. A fiatalember felmászott a tetőre, ahonnan egy légkondicionálót szétbarmolva bemászott a berendezésbe, hogy mint Bruce Willis a Dia Hardban, azon keresztül mászva jusson be.

Csak azzal nem számolt, hogy a szerkezet nem fogja elbírni a súlyát. Az ugyanis beszakadt, és Willard a tetőn át bezuhant az épületbe. Majd nagyjából negyed órán át mászkált össze-vissza az üzletben, ahonnan végül úgy távozott, hogy semmit sem vitt el. A nevetséges betörésről videófelvétel is készült, amelyet azonban sajnos nem hoztak nyilvánosságra, pedig biztosan szép látvány lehetett.

A videó azonban a rendőrségnek igencsak hasznos volt. Pár nappal később ugyanis az anyjával veszekedő Willardhoz kihívott rendőr felismerte a felvételen a férfit, akit le is tartóztattak és betörés vádjával indítottak eljárást ellene. A My Fox Orlando beszámolója szerint Willard egyébként semmire sem emlékezett betöréséből.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik