Közélet

Rendőröket hívott, mert részegeket látott egy kocsmában

Hatszor telefonált a vészhelyzetekre szolgáló segélyhívón, hogy jelentse a „szokatlan” helyzetet.

Ó, Florida, nem múlhat el nap legalább egy agyament hír nélkül, igaz? Most egy, a floridai Hollywoodban élő nő kápráztatta el a világot azzal, hogy vég nélkül hívta a rendőröket egy helyi sportkocsmából, hogy jelentse: egy csomó részeg embert lát maga körül – jelentette a Local10. Mary Jaggersnek hatszor kellett telefonálnia, mire a rendőrök komolyan vették a „vészhelyzetet”, és kiszálltak a kocsmához, ahol a nő azt kezdte el követelni a rend őreitől, hogy azonnal tartóztassanak le mindenkit.

Részegen mulató emberek isznak egy kocsmában? Hívják a rendőröket!
Fotó: Fotolia

A rendőrök azonban érthető okokból nem a kocsmában italozó embereket kezdték el zaklatni, hanem a bejelentést tevő nőt, a 911-es segélyhívó indokolatlan használata miatt. Ráadásul amikor átvizsgálták, még egy ópiumalapú fájdalomcsillapítót is találtak nála, aminek használatára nem volt orvosi engedélye.

Így végül csak őt tartóztatták le a részegekkel teli kocsmában, és vádat emeltek ellene a segélyhívóval való visszaélés, valamint hidrokodon birtoklása miatt. A vele szemben eljáró bírónak egyébként azt állította, a rendőrök kihívásával csak azt a akarta megakadályozni, hogy a kocsmázók közül bárki is részegen vezessen haza.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik