Közélet

Szétvert egy idős nőt, akit az ördögnek nézett

Otthonából rángatta ki a 72 éves nőt egy fiatal, majd rugdosni kezdte a fejét

„Legyőztem az ördögöt!”. Ezt ordibálta folyamatosan a 19 éves férfi, miközben az idős nőt verte a floridai Kissimmee városában, csütörtök hajnalban – jelentette a WFTV. Egy szomszéd elmondása szerint Scott Pierre először megpróbált berúgni a nő házának ajtaját, majd végül az ablakot bezúzva jutott be az épületbe, ahonnan kiráncigálta az ott élő 72 éves nőt, és a ház előtt verni kezdte.

Szemtanúk elmondása szerint Pierre többször is nekifutásból rúgta fejen áldozatát, és a hátán ugrált. A nőt életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, pontos állapotáról nem közöltek információkat.

A beszámoló szerint Pierre egyáltalán nem ismerte áldozatát, és egyelőre nem tudni, hogy miért történt a támadás. A hatóságok azt gyanítják, hogy a fiatalember valamilyen szer hatása alatt állhatott. A fiatal anyja azt mondta, hogy fia nem szenved mentális problémáktól, és úgy tudja, hogy drogokat sem használ.

A WFTV információi szerint egy nappal a támadás előtt már kihívták a rendőröket a fiatalember otthonához, mert az édesanyját fenyegette, de akkor nem volt elég bizonyíték letartóztatására. Most már volt elég, és egyebek mellett gyilkossági kísérlet vádjával indítanak eljárást ellene.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik