Közélet

Bedőlt a kedvezménykártyás piramiscég

bankkártya csalás (bankkártyacsalás, )
bankkártya csalás (bankkártyacsalás, )

Alig másfél évet élt a vállalkozás, amely könnyen szerzett jövedelmet és kedvezményes vásárlást kínált – írja az mfor.hu.

Alig másfél éve indult az MKK Magyar Kedvezménykártya, mely kedvezményes vásárlást, könnyen elérhető havi jövedelmet ígért a csatlakozó ügyfeleknek. Több mint 150 ezer ember csatlakozott az előregisztrációs időszakban. Idén augusztusban azonban az MKK Magyar Kedvezménykártya Kft.-t a Gazdasági Versenyhivatal megbírságolta a fogyasztók megtévesztése miatt, majd a Nemzeti Adó- és Vámhivatal törölte az adószámát, a cégbíróság pedig megszűntnek nyilvánította. Az MKK Magyar Kedvezménykártya Kft. végelszámolása bejegyzés alatt áll már.

A magyar kedvezménykártya mára nem is teljesen magyar, a mostanában csatlakozók már egy olyan szlovák céggel kötnek megállapodást, amely több személyi szálon is köthető a most bebukott magyar vállalkozáshoz- írja az mfor. hu.

Mint korábban megírtuk, az álomfizetés annak járt, aki 250 olyan embert maga alá szervezett, aki havi legalább egy kedvezményadó céget szintén beszervezett. Korábban azt is kiszámolták, hogy ha mind a 150 ezer tag havi egy elfogadóhelyet beszervezett volna, akkor három és fél hónap alatt az összes magyar cég benne lett volna a rendszerben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik