Közélet

Az ügyfelek csomagjain szeretkeztek

ups (ups)
ups (ups)

Munkaidőben, a céges furgonban fogadott prostit egy futár.

Az alapvető elővigyázatosság szabályait sem tartotta be az UPS futárcég egyik sofőrje, aki munkaidőben, a vállalati teherautó platóján randevúzott egy professzionális kéjnővel, Oklahomában.

A napjainkban megszokott, módon bukott le: nyilvánosságra kerültek a légyotton készített fotók. A képeket a magát „boldogság szaktanácsadóként” hirdető Mary Ann töltötte fel internetes profiljára, melyen szolgáltatásait hirdeti – írja az oklahomai News 6 csatorna.

Mary Ann posztja

A fotót melyen egy félmeztelen nő egy teljesen kigombolt UPS ingben pózol egy furgon rakterében, a prostitúció elleni harcoló JohnTV című weblap tette közzé. Az oldal üzemeltetője, Brian Bates azzal vált híressé, hogy kamerával a kezében kap rajta nyilvános helyeken dolgozó szex-munkásokat és ügyfeleiket, mint ezen a régebbi videón.

 

 

Mary Ann az inkriminált, bárki számára látható fotót, a bejegyzése szerint csak ízelítőnek szánta, mint írta, a kizárólag tagok számára elérhető oldalán, még számos szaftos fotó várja a látogatókat arról a délutánról.

Az UPS vezetősége a hírekből értesült a cég körül kipattant prostitúciós botrányról. Azonnal szigorú belső vizsgálatot indítottak, hogy kiderítsék, ki volt a munkában prostituáltat fogadó sofőr. Amint kiderül az igazság, a futárt azonnal elbocsájtják majd, amiért ilyen szörnyű tiszteletlenséget követett el a céggel, munkatársaival és klienseivel szemben is.

Bár természetesen számos megkeresést kapott, Mary Ann úgy döntött nem válaszol egyetlen kérdésre sem az esettel kapcsolatban, sem a cégnek, sem az újságíróknak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik