Élet-Stílus

Ketten együtt többszázezer férfit elégítettek ki

Nyugdíjazták magukat Amsterdam legidősebb prostijai.

A holland egypetéjű ikerpár mindkét tagja, Louise és Martine Fokken egy erőszakos kapcsolatból menekült az ősi mesterségbe. Alig voltak 20 évesek, amikor egy strici szolgálatába szegődtek, csakhogy a lányok hamar rájöttek, hogy az alárendeltség nem nekik való. Miután a “felettesükkel” kenyértörésre került a sor, saját bordélyt nyitottak Amszerdam piros lámpás negyedében.

A ma már 70 éves ikerpár 50 évig űzte az ipart, ezalatt számításaik szerint ketten együtt legalább 355 ezer férfival létesítettek ilyen-olyan szexuális kapcsolatot. Mint mondják ezalatt a hosszú idő alatt számtalan trükköt tanultak el, amiket még most is sikerrel kamatoztatnak.

Igaz, Louise már két éve visszavonult, mint mondja, végleg kiütötte az artritisz, így már nem bírja egyik lábát a másik felé emelni. Testvére, Martine azonban egészen eddig aktívan dolgozott, és most döntött úgy, hogy 50 év és 3 gyerek után nyugdíjba megy.


Martine idén hagyott fel az ősi hivatással
Forrás: tntmagazine.com

Hollandia leghíresebb, “pajkos, őszinte és régimódi prostijairól” egyébként korábban már egy dokumentumfilm is készült, melyben a két nő töviről-hegyire elmeséli történetét és elárulja annak a titkát is, hogy őrizte meg emberségét ebben a finoman szólva is embertpróbáló szakmában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik