Közélet

Ötezer dolláros önkielégítés

Brian Hounslow (szeméremsértés, nyilvános maszturbáció, usa, )
Brian Hounslow (szeméremsértés, nyilvános maszturbáció, usa, )

Egy tanú és egy videó buktatta le a női mosdóban maszturbáló, oklahomai férfit.

„Ha valaki felkel reggel fél kilenckor, és úgy dönt, elmegy egy áruházba, ahol a női mosdóban levetkőzik és maszturbálni kezd, szerintem az elég beteg” – nyilatkozta az oklahomai Tuslaban élő Beth Davis, a NBC helyi szerkesztőségének.

A hölgy aznap reggel vásárolni indult, de amikor ki akart menni az áruház mosdójába, sokkoló élményben volt része. Amint benyitott egy férfit pillantott meg a női mosdó közepén, amint egy tükör előtt áll, bokáig letolt nadrággal, és éppen magát kényezteti.

A szeméremsértő, Brian Hounslow

A nő, amint kihátrált a helyiségből, kiabálni kezdett: „Segítség, egy félmeztelen férfi odabent maszturbál” – ismételgette. A zajra, immár felöltözve, kijött a mosdóból a meglepett maszturbáló, és először megpróbálta megnyugtatni a feldúlt nőt: „Sajnálom, nem tudtam, hogy az a női mosdó” – mondta. Beth meg nem értette, hogy mindez mit változtat a történeten.

A férfi menekülőre fogta, igyekezett egyszerűen elsétálni, mintha mi sem történt volna. A nő ekkor vette elő a mobilját és kezdte el videózni a férfit, s közben folyamatosan üvöltött utána: „Álljon meg, láttam mit csinált, emberek, állítsa meg valaki!”

A férfi végül elfutott, de az áruház egyik alkalmazottja megjegyezte az autó rendszámát, amivel elhajtott. Nem sokkal később, a rendőrség szexuális bűncselekményekkel foglalkozó osztályának tisztjei kopogtattak a férfi ajtaján és szeméremsértés vádjával letartóztatták. Óvadékát a bíró 5000 dollárban (1,1 millió forint) állapította meg.

Nézze meg az esetről készített riportot, benne Beth Davis videójával!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik