Közélet

Szupergyermeket szült a hasát kalapáccsal ütlegelő nő

Thorpe, csodagyerek (csodagyerek, anglia)
Thorpe, csodagyerek (csodagyerek, anglia)

Az őt körülvevő káosz ellenére, az egy éves kisfiú mindenben fejlettebb kortársainál.

Nem valószínű, hogy a kalapácsütések miatt, sokkal inkább annak ellenére fejlődik gyorsabban kortársainál a napokban első születésnapját ünneplő Jonathan. A csodababa még alig élt, de máris egy életre elegendő meglepő fordulat árnyalja történetét.

Egyelőre annyi biztos, hogy a kisfiú anyja, a 24 éves Heather Thorpe tavaly, alig pár héttel a szülés tervezett időpontja előtt egy kalapáccsal kétszer egymás után megütötte a saját hasát. Mindez akkor derült ki, amikor a kisfiú első születésnapja után egy cikk jelent meg egy lapban, az közép-angliai Chelmsley Wood-ban élő nőről és csodagyerekéről, aki már hét hónaposan járt, beszélt, és olvasott – írja a Daily Mail.

A cikket olvasva a nő volt élettársa, a 26 éves Sean Hanlon, elküldött egy videót a szerkesztőségnek. „Az én bébim van annyira kemény, mint bármi a világon, csak figyelj!” – mondja a 24 éves Heather Thorpe a felvételen, mielőtt odasétál egy szerszámosládához és egy kalapáccsal kétszer a hasára üt. (A videót IDE kattintva nézheti meg.)

Kép a videóból (forrás: Northfoto)

A férfi az újságíróknak elmondta, hogy a felvételt azért indította el, mert előzőleg Thorpe már ököllel is hasba vágta magát, s hozzátette azt is, hogy bár a rendőrség már látta a felvételt, nem indítottak eljárást volt párja ellen, mondván, a videón nem látszik, hogy bárki is bűncselekményt követett volna el.

A férfi akkor mutatta meg a rendőröknek a videót, amikor azok kopogtattak az ajtaján, röviddel azután, hogy szakított Thorpe-al, és közölték vele, hogy a nő feljelentette őt kapcsolaton belüli erőszak vádjával. A férfi azt mondta, a nő egyszerűen hazudik, majd megmutatta nekik a kalapácsos felvételt, hogy lássák milyen személyiség is a feljelentő.

Az újszülött Jonathan anyjával (forrás: Northfoto)

Mindeközben a Thorpe és a családja Honlon apaságát is megkérdőjelezte. Azt állítják, hogy valójában a Thorpe-al jelenleg együtt élő férfi a biológiai apa, annak ellenére, hogy az érintett ezt határozottan cáfolja.

Mindez tehát az után került napvilágra, hogy Heather Thorpe a kis Jonathant Superman ruhába öltöztetve egy újságban dicsekedett azzal, hogy az ő gyermeke különb bárkinél. Nos, így utólag, látva a lavinát, amit elindított, lehet másképpen döntene, azt meg csak reméljük, hogy Jonathan élete körül a jövőben nem lesz ekkora káosz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik