Közélet

Rendszeresen megerőszakolták a gyerekeiket

pedofil(2)(1)(1)(960x640)(2).jpg (pedofil)
pedofil(2)(1)(1)(960x640)(2).jpg (pedofil)

A gyerekeket verték, megerőszakolták, bogarakkal, rágcsálókkal és fekáliával etették.

A szigetszentmiklósi K. Rudolf és felesége, Andrea hosszú évekig emberi ésszel fel sem fogható borzalmakat művelt lányukkal és két fiukkal.

Az anya is segített a kínzásban

A most elkészült vádirat szerint a 8, 9 és 10 éves kicsiknek együtt kellett pornófilmet nézniük szüleikkel, majd az abban látottakat rajtuk próbálták ki. Előtte azonban gyakran félholtra verték őket. Az anya ahelyett, hogy megakadályozta volna a brutalitást, segített férjének – írja a Blikk.

A gyerekek egészen addig a napig, amíg nem kerültek állami gondnokság alá, nem fürödtek. A fogkefét és a fogmosás fogalmát nem ismerték. Az ételekkel sem voltak tisztában. Arra tanították őket, hogy csótányokat és más bogarakat fogjanak és egyenek meg – mondta el a lap rendőrségi forrása.

Fekália volt a “jutalom”

Még patkányokat és más rágcsálókat is adtak enni a gyerekeknek. Nemegyszer úgy készítettek nekik „kókuszgolyót”, hogy kekszreszeléket emberi ürülékkel gyúrtak össze, kókuszba forgatták, és azt adták jutalmul.

A házaspárt egy évvel ezelőtt fogták el, amikor a gyermekvédelmi szolgálat elvette tőlük a kicsiket, mert nem jártak iskolába. Nevelőszülőkhöz kerültek, és a gyámok szembesültek először mindazzal, ami a három testvérrel történt. Ők értesítették a rendőröket.

A családfő ügyvédje, dr. Csics Péter kérdésünkre megerősítette, hogy ügyfele ellen folyik egy eljárás, de mint mondta, amíg a vádiratot nem kapja kézhez, addig bővebben nem kíván nyilatkozni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik