Közélet

Saját spermájával bekent sütiket adott tanítványainak

Mark Berndt (pedofil, gyermekbántalmazás, usa)
Mark Berndt (pedofil, gyermekbántalmazás, usa)

Sokkoló: csak harminc év után bukott le a perverz tanár.

Bizonyítottan legalább 23 bűncselekményt követett el 30 kiskorú gyermek ellen, 2005 és 2011 között Mark Berndt. A 62 éves tanár, már közel 30 éve tanított a Miramonte Általános Iskolában, Los Angelesben, amikor 2011-ben az ügye napvilágra került. Néhány hónappal később, 2012-ben talált elegendő bizonyítékot a rendőrség ahhoz, hogy letartóztassák. Ítélet csak most született: 25 évet kapott.

Az iskola, ahol Berndt tanított (forrás: Google street view)

Berndt éveken át játszott ízlelő játékot nyolc éves diákjaival. Bekötötte a szemüket, süteményt adott nekik, amit előtte saját spermájába mártott.

Egy drogéria fotó-technikusának lett először gyanús, hogy a férfi bekötött szemű gyermekekről készült fotókat hívat elő. A rendőrség a nyomozás során műanyag kanalakat talált egy iskolai szemetesben, melyekről kimutatható volt a férfi spermája. Később kiderült, néhány ízlelő játék során, a tanár bogarakat, csótányokat tett a bekötött szemű gyerekek arcára.

A bíróság egy egyezség miatt ítélte csak 25 évre férfit. Az enyhébb büntetés fejében Berndt aláírta a vallomását, hogy a 23 sértettnek ne kelljen végigcsinálnia az eljárással kapcsolatos összes procedúrát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik