Közélet

Nagybátyja fajtalankodott a mozgáskorlátozott fiúval

A beteg gyerek könyörgött a férfinak, hogy hagyja békén, közben ellenállt. Rokona ezért többször megütötte.

Felügyelet alatt álló 18. évét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak miatt emelt vádat a megyei főügyészség egy ötvenkét éves férfi ellen, aki fajtalankodott saját unokaöccsével – írja a sonline.hu.

Az 52 éves férfi idén júliusban erőszakoskodott a 13 éves mozgáskorlátozott, középsúlyosan értelmi fogyatékos gyerekkel, akit testvére bízott rá. Miután egyedül maradtak, fogdosni kezdte unokaöccsét, a fiú ellenkezni próbált, ezért pofon vágta. Ezután az ágyra fektette, lehúzta a nadrágját, leborotválta a nemi szerve környékét és fajtalankodott vele.  A beteg gyerek könyörgött, hagyja békén, erre nagybátyja ismét megütötte, lefogta kezeit, leszorította. A pedofil férfi letolta a saját nadrágját, elővette nemi szervét és ismét fajtalankodásra szólította fel a gyereket, aki erre nem volt hajlandó. Ezért újabb pofot kapott.

A fiú ezután szólt, hogy szeretne kimenni a mosdóba, ehelyett azonban az utcára szaladt és segítséget kért. A férfi előzetesben várja a tárgyalást. Az ügyészség letöltendő szabadságvesztést indítványoz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik