Közélet

Meztelen „istennő” a chicagói metrón

Chicago Metró (Array)
Chicago Metró (Array)

Az anyaszült meztelen nő a vezetőfülkébe indult, hogy átvegye az irányítást.

Különös esetről számolt a Chicago Now című portál metróügyi blogja, a CTA Tattler. Egy olvasó küldte be a képeket, melyeken egy tetőtől talpig meztelen nő áll az egyik szerelvényen.

„A nő azt kiabálta, hogy ő a vonat istennője, és épp a vezetőfülkébe tart, hogy átvegye az irányítást, illetve azt, hogy mindenki szálljon le” – idézi forrását a Tattler. Egy közeli, Granville nevű állomáson végül rendőrök szálltak fel a szerelvényre és elkísérték, a zavart nőt.

A chicagoi metrót üzemeltető vállalat, a CTA közleményében csak ennyi áll: „A piros vonalon, a 95. utca felé tartó szerelvények kisebb késéssel közlekednek, egy korábbi, a Granville állomáson történt incidens miatt. Később a rendőrség is szűkszavúan nyilatkozott: a 31 éves hölgyről kiderült, hogy régóta pszichés problémái vannak, ezért a rendőrök kórházba szállították, ahol folyik a kivizsgálása – írta a CBS helyi szerkesztősége.

Idén többször jelentek meg meztelen emberek Amerika nagyvárosainak metróin. Júniusban például egy fiatalember randalírozott, és mutatott be tornagyakorlatokat egy szál semmiben San Francisco, Bart nevű állomásán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik