Közélet

Utcaseprős ámokfutás

utcaseprő (utcaseprő, usa, )
utcaseprő (utcaseprő, usa, )

Menekülni próbált a tini a nem túl gyors járgánnyal, de hamar elkapták.

Felfoghatatlan mi járthatott a fejében annak a 18 éves sacramentoi fiúnak, aki megpróbált elkötni egy kis utcaseprő járgányt egy bevásárló központ parkolójából. Lehet, hogy ugyanúgy vonzódik az utcaseprőkhöz, mint Page McKinley, akiről egy hete olvashattak, csak nem bírta kivárni, míg összejön a pénze egy sajátra.

Minden esetre elkötött egyet, mert valószínűleg nem jutott eszébe, hogy egy feltűnő járművel kevés esélye van egyszerűen felszívódni, arra pedig egészen biztosan nem gondolt, hogy semmi esélye sem marad, ha üldözni kezdik.

A helyi rendőrség beszámolója szerint egy közeli sarkon álló járőr kocsinak azonnal feltűnt a parkolóból kihajtó munkagép – írja a Fox News weboldala. Amikor a tolvaj észrevette, hogy egy rendőrautó üldözi, egy akciófilmeken felnőtt kamaszhoz méltó módon, a gázra lépett. Áthajtott egy piros lámpán, majd lezúzott három, az út szélén parkoló autót. Érezte, hogy szorul a hurok, és talán az is eszébe jutott, hogy a saját lábain valamivel gyorsabb, ezért a zsákmányolt utcaseprőt hátrahagyva futásnak eredt, és eltűnt egy mellékutcában. A rendőrség körülzárta a területet, s a tolvaj végül megadta magát egy kutyás rendőrnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik