Közélet

Emberi füldarab volt a zsebében, amikor letartóztatták

Brutálisan, hosszú időn át kínozta élettársát, 35 évet kapott.

Az ügyészek szerint, a 25 éves Joseph Sidney Hall Jr. leharapta az élettársa füléből azt a darabot, amit a motozása során az egyik zsebében találtak meg az őt letartóztató rendőrök. A járőrök azért tartóztatták fel a férfit, mert a egy lakás ablakából egy fiatal nő üvöltve kérte a segítségüket.

A férfi brutálisan bánt az élettársával. A nő elmondta, hogy gyakran zárta be, vagy kényszerített rá dolgokat az akarta ellenére. Amikor segítséget hívott, a kiérkező mentők zúzósásokat és harapásnyomokat találtak a nő szinte minden porcikáján, néhány bordája eltörött és a tüdeje is roncsolódott – írja egy helyi lap.

A férfi letartóztatásakor, a már említett füldarabon kívül hajcsomókat is találtak a férfi ruhájában, valamint néhány vérnyomot, ami szintén a nőtől származott, akinek egyébként van egy kiskorú gyermeke kínzójától.

A bíróság emberrablás és maradandó sérülést okozó súlyos testi sértés és erőszak mellett, azért is elítélte a férfit, mert erőszakkal akart ellenállni a letartóztatásnak. Összesen 35 év börtönt kapott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik