Közélet

Porszívóval verte agyon barátnőjét egy amerikai katona

porszívó (porszívó, mocsok)
porszívó (porszívó, mocsok)

A nőnek nem volt kedve a békülő-szexhez, a férfi teljesen bekattant.

„Várjanak egy kicsit, muszáj kimosnom ezt a körmöm alól” – kért rezignáltan engedélyt egy gyors zuhanyra Refugio Sanchez Jr. a lakására érkező rendőröktől. A 32 éves katona brutálisan, egy porszívóval verte agyon a feleségét – írja egy helyi portál.

Sanchez a Hetedik Gyalogoshadosztálynál szolgált a Lewis-McChord Támaszponton, Washington államban. Csütörtök este, miután hazaért, megivott hat doboz sört, és némi rumot. Mikor barátnője, a kétgyermekes Angela Cannizzio is hazaért vitatkozni kezdtek, többek között a nőtől egy ideje különélő férje miatt. A férfi megunta a veszekedést és azt ajánlotta, hogy békülő-szexszel tegyenek pontot az ügy végére. Angela azonban gúnyosan visszautasította. Sanchez ekkor teljesen bekattant és az éppen a keze ügyébe kerülő porszívóval ütni kezdte a nőt.

A Lewis-McChord Támaszpont (forrás: Wikipédia)

 

Később a vallomásában Sanchez elismerte, hogy kétszer ütötte meg a nőt a háztartási géppel, aztán megragadta, s mint egy rongybabát levonszolta a lépcsőn, a fejét teljes erejéből a padlóhoz verte néhányszor, illetve egy összetekert pólóval fojtogatta.

A halottkém szerint a nő a fojtogatásba és a fejét ért ütésekbe halt bele, de eltörtek a bordái, leszakadt a mája, és végzetesen sérült a gégéje is.

Sanchez 2008 óta szolgált a seregben, azóta kétszer járta meg az afgán háborút. A bázis pszichológusai szerint PTSD-ben, vagyis poszttraumás stressz szindrómában szenvedett, ami gyakori jelenség a háború borzalmait átélő katonák, és civilek körében.

Sanchez jelenleg a Pierce Megyei Börtönben, előzetes letartóztatásban a tárgyalására vár, a bíróság egy millió dollárban állapította meg az óvadéka összegét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik