Közélet

Ledobták a gépről a vakvezető kutya miatt

A többi utas ezt annyira felháborítónak tartotta, hogy fellázadtak, és a járat nem indult el.

A 49 éves amerikai férfit a US Airways elmondása szerint azért kellett leszállítani a Philadelphiából Long Islandre tartó repülőgépről, mert vakvezető kutyája „kezelhetetlen” volt, ide-oda mászkált. Az utasok azonban egészen másként számoltak be az amerikai repülőjáraton történtekről. Egyikük, Kurt Budke az ABC Newsnak elmondta: egy „csodálatosan kiképzett” kutyáról van szó, és hazugság, hogy „kezelhetetlen” lett volna. A férfi elmondása szerint a kutya egyszer nyújtózkodott, de végig a gazdája lábánál feküdt, egyáltalán nem mozgott összevissza.

A vakvezető kutya miatt azonban Albert Rizzit leszállították a gépről, de az végül el sem indult, az intézkedésen felháborodott utasok jelenetet rendeztek, és egyikük elmondása szerint emiatt a pilóta mindenkit leszállított a gépről. A 35 utas így végül csatlakozott a philadelphiai reptéren kutyájával egyedül álldogáló Rizzihez, akivel együtt végül egy négyórás buszutazás után érkeztek meg a Long Islandre.

Úgy tűnik, hogy a légitársaság alkalmazottjai nem látták a Norvég Vakok és Gyengénlátók Szövetségének szívmelengető és humoros kisfilmjét arról, hogy a kutyáknál lehetne rosszabb kísérőállat is. Kattintsanak, ha önöknek is kimaradt volna eddig az életéből.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik